Томчеви - ремонт виско перки - лого

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме семейна компания с традиции от 1989г. до днес. Ние извършваме надеждни и качествени ремонти на бусове, автобуси, леко и тежкотоварни автомобили и селско стопанска или специализирана техника. Специализирани сме в отстраняването на проблеми по охлаждането на двигатели и на хладилни и климатични инсталации като за нас качественото изпълнението на ремонтните дейности е на първо място.

Ние сме първата компания в България, която се занимава с рециклиране на виско перки, муфи, съединители и диференциали. Предлагаме и имаме на склад богат асортимент от нови виско перки, както оригинални така и заместители на оригинални продукти. Разполагаме и със стенд за тестване на виско перки и виско муфи с който осигуряваме надеждност и сигурност на всеки рециклиран продукт.

Освен ремонт и рекциклиране на виско перки, виско муфи и виско диференциали, Ние извършваме и ремонт на всички видове охладителни радиатори на коли, бусове, автобуси, камиони, селско стопанска и специализирана техника. Надеждността и гаранцията, която даваме ни правят един от най-търсените сервизи в областта.

Извършваме и ремонти на всички видове хладилни и климатични мобилни инсталации, като за целта имаме изградена структура за доставка на оригинални части от водещи хладилни производители (ThermoKing, Carier и др).

Собственици сме на 24 декара база, която е с цел да задоволи нуждите ни от място на което да развиваме нашата дейност. Силно вярваме, че клиентът е винаги с предимство, но не винаги е прав и за това се стремим да осигурим максимална информация за всеки извършен ремонт. Това ни дава сигурност и увереност, че клиентът ще остане доволен и няма да бъде излъган и винаги заставаме зад решенията, които сме предложили си с опитът и знанията натрупани през годините. Нашата сервизна база е отворена за всеки които иска да дойде да ни посети или иска да присъства по време на ремонта на поверената ни техника.

Всички ремонти, които извършваме са с гаранция от 6 месеца до 2 година като всички гаранции се стремим да покриваме напълно.

Можете да се свържете с нас чрез посочените контакти!

© Copyright 1989-2024 Tomchevi.com | Sitemap | site by ITWD